Tehtyjä varauksia

Kausikorttikampanja toteutuu, varauksia tuli hienosti 403kpl, joka siis ylittää tavoitteen (300kpl).

Lähetämme maksuohjeet ja lisätietoa sähköpostiin, jonka ilmoitit varauksen yhteydessä.

Kiitos!

Ynnin Kausikorttihaaste 2018 – Varausehdot

Nämä ovat Ynnin kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Oulun NMKY ry / miesten koripallon edustusjoukkue (myöhemmin Ynni) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Ynni järjestää vuonna 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Ynnin miesten edustusjoukkueen kauden 2018-2019 miesten 1A-divisioonan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 30€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 300 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa Ynnin Kausarihaaste 2018 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 

 1. Kampanjan toteutuminen
  Kampanjan tavoitteena on saada 300 kausikorttivarausta. Ynnillä on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Ynnin verkkosivuilla www.ynni.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.
 3. Kampanja-aika
  Kampanja käynnistyy 14.4.2018 ja päättyy 30.4.2018. Ynnillä on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä.
 4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen
  Ynni ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Ynnin verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 30€. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen
  Kampanjan toteutuessa Ynni lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on maksuohjeet kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta.
 7. Hyväksytyt maksuvälineet
  Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla. Maksukortilla, käteisellä ja/tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä em. Maksuohjeviestissä mainittuun yhteyshenkilöön.
 8. Kausikorttien toimitus
  Kausikortit noudetaan nimeä vastaan kauden aikana kotiottelujen lipunmyyntipisteestä.
 9. Muut ehdot
  Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä numeroimattomaan istumapaikkaan kaikkiin kauden 2018/2019 Ynnin miesten edustusjoukkueen kotiotteluihin.