LIPUT MYYNNISSÄ KORIPALLOKAUDEN AVAJAISIIN 6.10.2011 KLO 18.00 TEATTERI RIOSSA

Ynni järjestää koripallokauden avajaiset yhdessä Teatteri Rion kanssa torstaina 6.10. klo 18.

Ilta huipentuu Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin tähdittämään komediaan ”Vain Bocelli puuttuu

Avajaislipun hinta on 30 euroa. Liput myynnissä Ynnin verkkokaupassa Tiedustelut: jyri.laakso@onmky.fi tai 040 74 44 326

———————————————————————————————————————–

Illan ohjelma:

-Avauspuhe

-Joukkueen esittely

-Peliasun julkistaminen

-Yhteistyökumppanien esittely

-Komedia ”Vain Bocelli puuttuu”

———————————————————————————————————————–

VAIN BOCELLI PUUTTUU

Satu Silvo ja Reidar Palmgren yhdessä näyttämölle! ”Vain Bocelli puuttuu” on Pasi Lampelan kirjoittama ja Antti Majanlahden ohjaama komedia modernista työelämästä, unelmista, riskinotosta ja rakkaudesta. ja se on kihlalahja kirjailijalta Satu Silvolle ja Reidar Palmgrenille.

On alkamassa tavallisentuntuinen ilta ravintolan takahuoneessa, missä kaksi tarjoilijaa kohtaa toisensa ensimmäistä kertaa. Mirkku on keski-ikäinen yksinhuoltajaäiti ja Kaitsu keikkatyöläinen. Näiden kahden ventovieraan välille syttyy liekki, jota kumpikaan ei lopulta voi sivuuttaa olankohautuksella. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Kohtaaminen on täynnä sähköä ja yllättäviä käänteitä. Mitä löytyy roolien ja pelkojen takaa? Miten syntyy luottamus? Mirkku on yltiöavoin, mutta mikä on Kaitsun salaisuus? Woody Allenin hengessä komedia näyttää meille sen, mikä meissä on ihmistä kaiken takana.

Pasi Lampela, yksi eturivin suomalaisista näytelmäkirjailijoista (mm. Viattomuuden loppu, Westend, Tiimi, Kuilu) on kirjoittanut napakan komedian kahdelle tarjoilijalle. Näytelmän on ohjannut Antti Majanlahti ja sen rooleissa Mirkkuna ja Kaitsuna nähdään Satu Silvo ja Reidar Palmgren.